fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

RM Performance Center: Dé autogarage in de omgeving van Oosterhout

Zoekt u al een tijdje naar een professionele autogarage in Oosterhout? Op slechts enkele tientallen minuten rijden bevindt zich RM Performance Center, een professionele autogarage waarbij kwaliteit centraal staat. Deze garage dichtbij Oosterhout is gespecialiseerd in het hogere segment auto’s. De specialisten streven ernaar om uw persoonlijke rijervaring te optimaliseren. Dit kan door het verbeteren van uw audiosysteem, apple carplay te activeren, het installeren van een autoalarm of het chippen van uw auto. Wist u dat chiptuning het verbruik van uw auto verminderd? 
Ook voor het onderhoud van uw Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Audi, MINI of Volkswagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Chiptuning in de buurt van Oosterhout: Gespecialiseerde autoservice in Oosterhout

‘Wat is chiptuning?’ en ‘Wat kost chiptuning’ zijn vragen die we vaak horen in onze autogarage nabij Oosterhout. U kunt voor een korte toelichting een kijkje nemen op onze chiptuning pagina. Voor advies op maat vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze garage. Met slechts enkele gegevens van uw auto kunnen wij u een inschatting geven van het extra vermogen en de bijkomende kosten. Zo heeft u direct antwoord op de vraag wat chiptuning kost en wat u ervoor terug krijgt. Mocht ECU Tuning niet voldoende zijn? Dan is het altijd nog mogelijk om uw auto te voorzien van een stage 2 of stage 3 tune in Oosterhout op maat. Op deze manier krijgt uw auto het maximale vermogen en geniet u van uw auto als nooit tevoren.

Een afneembare trekhaak monteren in Oosterhout

Een afneembare trekhaak kent vele voordelen. Wanneer er geen vaste trekhaak onder uw auto zit, wordt het lastig om deze te gebruiken voor het vervoeren van fietsen, klussen of het vervoeren van een caravan. Echter is het monteren van een trekhaak vaak al binnen één dag klaar! Twijfelt u nog over het installeren van een afneembare trekhaak in Oosterhout? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons autobedrijf in de omgeving van Oosterhout. Onze specialisten adviseren u graag en beantwoorden al uw vragen op het gebied van trekhaken. Ook voor een prijsindicatie vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze garage of onderstaand contactformulier in te vullen.

Specialistische autoservice: Apple Carplay installeren nabij Oosterhout

Ons autobedrijf richt zich volledig op het verlenen van een service van hoge kwaliteit. Denk aan het installeren van een Apple Carplay of Android auto rondom Oosterhout. Onze specialisten werken het liefst met originele producten, op deze manier behoudt uw auto in de meeste gevallen dealer garantie na een kleine- of grote onderhoudsbeurt nabij Oosterhout. Uw auto voorzien van een kleine beurt of grote beurt? Wij horen graag van u! Ook kunt u bij ons terecht wanneer u in Roosendaal, Breda of Rijsbergen woont!

Autobeveiliging of autoalarm monteren in Oosterhout

Dat het aantal auto inbraken sterk aan het toenemen is, weten we allemaal. Een groot aantal verzekeringen verplicht het auto eigenaren om bepaalde autobeveiligingssystemen te installeren. Laat door onze experts een voertuigvolgsysteem inbouwen van Moving Intelligence. Deze systemen zijn voorzien van live volg mogelijkheid, sabotagedetectie, GeoForce en nog veel meer. Ook zijn er andere systemen zoals een ‘antijammer’ om zwaarder geschut tegen te gaan. Twijfel u nog over het aanschaffen van een autoalarm? Neem contact op met onze specialisten voor een advies op maat! 

Afspraak maken via Whatsapp.