fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

RM Performance Center: Dé autogarage nabij Halderberge, Hoeven en Standdaarbuiten

RM Performance Center is dé autogarage van Hoeven, Halderberge en Standdaarbuiten. Onze missie is het verbeteren, beveiligen en het onderhouden van uw auto. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bekende merken zoals Mercedes, BMW, Audi, Porsche en meer. Denk hierbij aan het uitvoeren van een kleine- of grote onderhoudsbeurt. We maken het onderhouden van uw auto enkel gebruik van originele onderdelen, op deze manier garanderen wij hoge kwaliteit en een lange levensduur van uw auto.

Apple Carplay of Android auto installeren door ons autobedrijf nabij Hoeven en Standdaarbuiten

Een van de mogelijkheden om uw rijcomfort te vergroten is door het installeren van Apple Carplay. Dit systeem maakt het mogelijk om eenvoudig uw smartphone te verbinden met de auto. Zo kunt u gebruik maken van navigatie en andere apps zoals bijvoorbeeld Spotify of Flitsmeister. Neem contact op met ons autobedrijf in de buurt van Halderberge voor meer informatie.

Laat onze autogarage nabij Hoeven en Halderberge het roetfilter reinigen van uw dieselauto

Een roetfilter reinigen in onze werkplaats kan al vanaf de vaste lage prijs van € 300 inclusief BTW. Wilt u een roetfilter reiniging op locatie? Dat kan voor de prijs van € 375. Neem contact op met onze autogarage in de buurt van Standdaarbuiten voor meer informatie over onze professionele roetfilter reiniging. Tevens zijn wij werkzaam in bijna heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Breda, Rijsbergen, Sprundel of Prinsenbeek!

Autobeveiliging door ons autobedrijf nabij Halderberge

Vertrouwt u niet in het standaard beveiligingssysteem van uw auto? Dan kunt u dit uitbreiden met bijvoorbeeld een professioneel voertuigvolgsysteem van Moving Intelligence. Neem contact op met onze autogarage nabij Hoeven of Standdaarbuiten voor meer informatie over het installeren van een autoalarm.

Een afneembare trekhaak monteren door onze autogarage nabij Hoeven

Beschikt uw auto momenteel niet over een trekhaak maar zou u dit wel graag willen? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met onze autogarage. Een van de voordelen van een afneembare trekhaak is dat u deze zelf eenvoudig kunt bevestigen. Zo kan uw auto een aanhanger, caravan of fietsendrager vervoeren. Wanneer u de afneembare trekhaak niet meer nodig heeft kunt u deze gemakkelijk demonteren. Voor meer informatie over het monteren van afneembare trekhaken kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met ons autobedrijf. 

Voorzie uw auto van meer vermogen bij onze autogarage nabij Halderberge

Bent u niet tevreden over de huidige prestaties van uw auto? Kom langs bij ons autobedrijf in de buurt van Hoeven of Standdaarbuiten. We gaan samen met u aan de slag om de prestaties van de auto te verbeteren. Dit kan door een stage 1, stage 2 of stage 3 tune op maat in de buurt van Halderberge. Omdat de wensen en bijbehorende kosten zeer gevarieerd zijn is het helaas voorafgaand niet mogelijk om hier een prijs aan te hangen. Voor meer informatie over prijzen, mogelijkheden of het extra vermogen kunt u contact opnemen met ons autobedrijf in de omgeving van Halderberge, Hoeven en Standdaarbuiten.

Afspraak maken via Whatsapp.