fbpx

RMperformance Center

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Roetfilter reinigen

Gemiddeld gezien is het roetfilter na zo'n 150.000 gereden kilometers voor 45% gevuld met as , het is tijd om het roetfilter te reinigen. Het reinigen van een roetfilter doen wij met een professionele reinigingsmachine van BARDAHL. Dit is mogelijk in onze garage te Zundert maar ook op locatie! Het roetfilter laten reinigen van uw auto of op zoek naar meer informatie over de kosten van het reinigen? Wij horen graag van u!

Roetfilter reinigen prijs

Een roetfilter laten reinigen door onze specialisten kost €300,- inclusief BTW. Voor deze prijs wordt het roetfilter van uw auto op professionele wijze gereinigd in onze garage te Zundert. Bent u op zoek naar een roetfilter reiniging op locatie? Dan kan dat voor de scherpe prijs van €375,- inclusief BTW. Bent u op zoek naar meer informatie over het reinigen van een roetfilter of wilt u een afspraak maken? Het maken van een afspraak kan via de knop hieronder, het invullen van het contactformulier. Ook kunt u contact met ons opnemen via e-mail of bel gerust even!

Afspraak maken roetfilter reiniging via Whatsapp

Een verstopt roetfilter schoonmaken

Een roetfilter schoonmaken is van groot belang voor uw auto, maar ook voor het milieu. Om te voorkomen dat dieselauto's teveel CO2 uitstoten is het van groot belang dat het roetfilter schoongemaakt wordt. Dit filter zorgt ervoor dat de uitlaatgassen een stuk schoner zijn, dan wanneer er geen filter is. Na het rijden van een groot aantal kilometers moet dit filter schoongemaakt worden. Daarvoor maken wij gebruik van een professionele BARDAHL reinigingsmachine. Deze machine reinigt uw auto terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie of thee. Na het schoonmaken van uw roetfilter kunt u direct weer de weg op met uw auto. Vaak geeft de auto zelf aan wanneer het roetfilter toe is aan een reiniging. Het is niet verstandig om te rijden met een verstopte roetfilter.

DPF reinigen

Het schoonmaken of reinigen van een DPF roetfilter is hetzelfde als het schoonmaken van een roetfilter, het is slechts een andere benaming. Uw DPF reinigen of schoonmaken? Neem contact op en laat dit op professionele wijze uitvoeren. 

Diesel roetfilter reinigen kosten

Een diesel roetfilter reinigen is vaak relatief snel gebeurd. U kunt een roetfilter in onze werkplaats laten reinigen of wij komen dit op locatie bij u uitvoeren. Het reinigen van een dieselfilter doen wij met behulp van onze professionele BARDAHL reiniger. Het is ook mogelijk om een diesel roetfilter te laten reinigen tijdens een kleine- of grote onderhoudsbeurt voor uw auto. Zo bent u niet genoodzaakt om speciaal een afspraak te maken voor deze reiniging. De kosten van een roetfilter reiniging in onze werkplaats bedragen €300,- en op locatie kost het €375,-. 

Welke auto's hebben een roetfilter?

Dieselauto's die na 2012 geproduceerd zijn, beschikken over een roetfilter. Wist je dat je dit op eenvoudige wijze zelf kunt controleren? Het roetfilter is geplaatst aan de onderkant van de auto, net voor de uitlaat. Wanneer u dit onderdeel aan de onderkant van uw auto ziet, weet u dat uw auto beschikt over een roetfilter. 

Een roetfilter vervangen

In sommige gevallen is het verstandiger om een roetfilter te vervangen in plaats van het reinigen ervan. Denk aan bijvoorbeeld slijtage door weer en wind. Laat onze specialisten uw roetfilter controleren en beslis samen over een roetfilter reiniging of het vervangen ervan. Bent u benieuwd naar de kosten van het vervangen van een roetfilter? Neem dan contact op, zo kunnen wij u een nauwkeurige indicatie geven van de kosten. Of vul hieronder het contactformulier in, wij horen graag van u!

Afspraak maken roetfilter reiniging via Whatsapp

Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op