fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Dé autogarage van Etten-Leur: RM Performance Center!

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van auto’s? De autogarage van Etten-Leur staat voor u klaar! Onze specialisten zijn de beste op het gebied van Apple Carplay, roetfilter reiniging, en nog veel meer! Daarnaast is onze garage nabij Etten-Leur gespecialiseerd in het Duitse autosegment. Hieronder vallen de merken Mercedes-Benz, Audi, Porsche, BMW en Volkswagen. 

Autobeveiliging installeren door onze autogarage nabij Etten-Leur

Uw auto beveiligen in Etten-Leur met een professioneel autoalarm? Wij installeren de professionele alarmsystemen van Moving Intelligence. Zo is uw auto beveiligd met een klasse 3 of klasse 4 alarmsysteem. Dat voorkomen beter is dan genezen weten we allemaal! Maak dieven het zo lastig mogelijk en laat een professioneel alarm installeren in onze autogarage nabij Etten-Leur.

Roetfilter reiniging bij ons autobedrijf nabij Etten-Leur

Bent u eigenaar van een dieselauto? Het roetfilter van uw auto zit na ongeveer 150.000 kilometer tot 65% vol met as! Het is belangrijk dit roetfilter op tijd schoongemaakt wordt. Laat uw roetfilter schoonmaken in Etten-Leur of op locatie! Dit kan al vanaf de vaste prijs van €300,- inclusief BTW! Neem contact op voor meer informatie. Ook is een roetfilter reiniging mogelijk op locatie in Etten-Leur. Dit voor een vanafprijs van €375,- inclusief BTW!

Afspraak maken via Whatsapp.

Apple Carplay installeren bij ons autobedrijf in Etten-Leur

Twijfelt u al een tijdje over het installeren van Apple Carplay en woont u in Etten-Leur? Dan bent u bij RM Performance Center aan het juiste adres! Gemiddeld duurt het een dag om het Apple Carplay systeem te installeren, u kunt er dus zeer snel van genieten! Met dit systeem kunt u eenvoudig een verbinding maken met uw smartphone en geniet u van alle gemakken. Zo kunt u gemakkelijk Google Maps gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld Flitsmeister of Spotify! Deze 3 applicaties zijn volgens ons onmisbaar tijdens een lange rit of roadtrip. Meer weten over de gemakken van Android auto of Apple Carplay installeren in Etten-Leur? Wij horen graag van u!

Een afneembare trekhaak installeren nabij Etten-Leur

Niet op alle auto’s zit een trekhaak, toch is het wel handig als je een trekhaak heeft. Zeker als je vaak aan het klussen bent of je graag weggaat met de fiets of camper. Met een afneembare trekhaak kun je in deze gevallen zelf heel eenvoudig een trekhaak bevestigen aan de auto. Op deze manier kun je gemakkelijk een caravan trekken of een fietsendrager bevestigen. Voor meer informatie over een afneembare trekhaak installeren in Etten-Leur, neem vrijblijvend contact op met onze autogarage Etten-Leur!

Autogarage Etten-Leur: Een professioneel bedrijf voor uw autoreparatie

Heeft u schade aan uw auto en wilt u dit op professionele wijze laten repareren in Etten-Leur? De specialisten van onze autogarage in Etten-Leur staan voor u klaar! Wij merken dat het aantal schadegevallen sterk toeneemt, grotendeels diefstal of braakschade. Heeft u schade aan uw auto en wilt u meer informatie over de reparatie hiervan? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. 

Uw auto onderhouden bij een autogarage nabij Etten-Leur

Bent u op zoek naar een alternatief voor een te dure merkdealer in de buurt van Etten-Leur? Wij gebruiken bij het onderhoud of reparatie van uw auto enkel originele onderdelen. Op deze manier behoudt u in het overgrote deel van de gevallen de garantie op uw auto! Bent u benieuwd naar meer informatie over ons auto onderhoud in Etten-Leur? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze autobedrijf nabij Etten-Leur. Voor uw Porsche onderhoud, kom naar RM Performance Center!

Afspraak maken via Whatsapp.