fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

RM Performance Center: Dé autogarage nabij Breda

Breda is een grote stad met een groot aantal autogarages, voor een bezoek aan ons autobedrijf bent u slechts tientallen minuten verwijderd. Onze garage bevindt zich in Zundert. We bieden gespecialiseerd autoservice om uw persoonlijke rijervaring te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van Apple Carplay,  het installeren van een premium audio installatie of autoalarm. Ook kun je een afneembare trekhaak monteren in Breda. Ons autobedrijf nabij Breda is gespecialiseerd in het Duitse autosegment. Denk hierbij aan merken zoals Mercedes, BMW, Porsche en Audi.

Afneembare trekhaak monteren in Breda, daarvoor ga je naar autogarage RM Performance Center

Steeds minder auto’s beschikken over een vaste trekhaak, daarom wordt het monteren van een afneembare trekhaak steeds populairder. U kunt deze gebruiken voor het trekken van een caravan, het transporteren van uw fietsen of het trekken van een aanhanger. Ideaal voor doe-het-zelvers of camping fanaten! Om u een antwoord te geven op de vraag ‘wat kost een afneembare trekhaak?’ vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze autogarage. Het monteren van een afneembare trekhaak kost vaak slechts één of twee dagen, afhankelijk van het soort auto.

Chiptuning Breda: Kies voor een professioneel autoperformance bedrijf

Nu de benzineprijzen fors zijn gestegen zijn een hoop Nederlanders op zoek naar zuinigere auto’s, maar wist je dat je met een chiptune je huidige auto zuiniger kunt ‘maken? Een van de voordelen van het chippen van een auto is dat deze zuiniger rijdt. Dit is echter in de praktijk vaak niet het geval omdat van het extra vermogen gebruik, wordt gemaakt. Wanneer je precies hetzelfde blijft rijden, is de auto echter wel zuiniger. Met name op hogere snelheden rijdt de auto rustiger en ook zuiniger. Gemiddeld rijdt een gechipte auto 10% tot 20% zuiniger, dan zijn niet gechipte variant. Een Volkswagen Polo krijgt bijvoorbeeld zo’n 30-50pk extra! Is enkel chiptuning niet voldoende? Dan kan er altijd een stage 2 of stage 3 nabij Breda gemaakt worden, voor uw performance auto. Meer informatie over chiptuning of performance auto’s in Breda? Neem dan contact op met ons autobedrijf nabij Breda!

Auto audiosysteem installeren in Breda

Rijdt u veel kilometers per jaar en bent u niet tevreden over het huidige geluid wat uw audiosysteem levert? Laat onze autogarage nabij Breda een premium audiosysteem installeren. We maken gebruik van de producten van Audison, deze kunt u in onze showroom in Zundert zelf ervaren! Een ervaring zegt namelijk meer dan 1.000 recensies. 

Een kleine- of grote onderhoudsbeurt voor uw auto in Breda

Is uw auto toe aan een kleine- of grote onderhoudsbeurt in Breda? Onze autogarage bevindt zich slechts op tientallen minuten rijden vanaf het centrum van Breda. We voorzien uw auto van een kleine- of grote onderhoudsbeurt, ook kan de auto eerst geïnspecteerd worden. Zo bent u direct op de hoogte van de verschillende werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Mocht u binnenkort op reis gaan met uw auto of camper? Dan is het altijd mogelijk om een preventieve controle te laten uitvoeren door onze specialisten! Onze garage is ook prima te bereiken vanuit Rijsbergen, Oosterhout en Roosendaal!

Autoalarm installeren in Breda

Wilt u een autoalarm laten installeren rondom Breda? Kies dan voor de professionals van RM Performance Center. Zij monteren de alarmsystemen van Moving Intelligence. Op deze manier is uw auto 24/7 te volgen en voorzien van de beste autobeveiliging op de markt! Het installeren van een autoalarm kan met verschillende gradaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer informatie over het installeren van een autoalarm, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

Roetfilter reinigen in Breda

Uw roetfilter reinigen of schoonmaken in of nabij Breda? Onze specialisten staan voor u klaar! Een roetfilter laten reinigen voor de vaste prijs van €300,- inclusief BTW. Uw roetfilter reinigen in Breda op locatie na keuze voor de vaste prijs van €375,- Voor meer informatie over het reinigen of schoonmaken van een roetfilter graag contact opnemen.

Afspraak maken via Whatsapp.
Afspraak maken via Whatsapp.