fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

RM Performance Center: Dé garage nabij Bavel

Bent u al een tijdje op zoek naar een specialistische garage nabij Bavel? Dan bent u bij RM Performance Center aan het juiste adres. Onze specialisten gaan graag aan de slag met het onderhouden van uw Porsche, Mercedes, BMW of Audi. Naast het onderhouden van auto’s zijn we gespecialiseerd in het beveiligen van uw auto en het optimaliseren van uw rijervaring en comfort. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van  Apple Carplay nabij Bavel of laat een afneembare trekhaak monteren in Bavel. 

Een grote- of kleine onderhoudsbeurt bij hét autobedrijf in de buurt van Bavel 

Voor een kleine- of grote onderhoudsbeurt aan uw auto bent u bij ons autobedrijf nabij Bavel van harte welkom. Bent u benieuwd naar de kosten van groot of klein onderhoud aan uw auto? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze vakgarage nabij Bavel. Dit kan geheel eenvoudig via telefoon, e-mail of via onderstaande button. Ook kunt u onderaan deze pagina het contactformulier invullen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Autobeveiliging installeren bij een autogarage nabij Bavel

RM Performance Center is gecertificeerd en officieel installatiepartner van Moving Intelligence. Bent u niet tevreden over het standaard auto alarmsysteem van uw auto? Dan is het bij onze autogarage nabij Bavel mogelijk om deze te verbeteren. Laat een voertuigvolgsysteem inbouwen in uw auto. Het is ook mogelijk om andere alarmsystemen te installeren. Voor meer informatie over autobeveiliging gelieve contact op te nemen.

Apple Carplay installeren in onze garage in de buurt van Bavel

Twijfelt u al een tijdje over het installeren van Apple Carplay? Neem contact op met onze garage nabij Bavel voor een advies en offerte op maat. Het installeren of activeren van Apple Carplay door onze specialisten kan vrijwel bij ieder type en merk auto. Zo kunt u genieten van een groot aantal apps van uw smartphone. Denk hierbij aan navigatie, muziek en meer!

Een afneembare trekhaak monteren bij ons autobedrijf in Bavel

Laat onze vakgarage nabij Bavel een afneembare trekhaak monteren in de buurt van Bavel. Onze specialisten monteren de afneembare trekhaak aan uw auto. U kunt deze trekhaak gemakkelijk zelf monteren en loskoppelen. Zo kunt u deze gebruiken voor het voorttrekken van een caravan of u kunt er een fietsendrager aan bevestigen. 

Het roetfilter van uw auto laten reinigen? Dat doe je natuurlijk bij onze garage in Bavel!

Het roetfilter reinigen van uw dieselauto? Maak een afspraak bij ons autobedrijf nabij Bavel en laat direct uw roetfilter reinigen. Dit kan al vanaf € 300, wilt u het roetfilter laten reinigen op locatie? Dan betaalt u slechts € 375 inclusief BTW. Voor meer informatie over het reinigen van het roetfilter of over de andere diensten van onze vakgarage in de buurt van Bavel kunt u vrijblijvend contact opnemen. Het is dus mogelijk om bij u thuis of op de zaak het roetfilter van uw auto te laten reinigen. Dit kan in de omgeving van Breda, Antwerpen, Oosterhout, Sprundel of Rijsbergen.

Afspraak maken via Whatsapp.