fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Voertuigvolgsysteem inbouwen door RM Performance Center

Als autobezitter heeft u graag de zekerheid dat uw voertuig veilig is, ongeacht waar u deze parkeert. Een voertuigvolgsysteem kan hierbij helpen. In dit artikel lees je alles over het inbouwen van een voertuigvolgsysteem, hoe het werkt en hoe het jouw auto beveiligt en uw gemoedsrust verhoogt. 

Wat is een voertuigvolgsysteem?

Een voertuigvolgsysteem is een elektronisch apparaat dat wordt gebruikt om de locatie van een voertuig te bepalen. Het is ontworpen om diefstal te voorkomen of om gestolen voertuigen terug te vinden. Het systeem bestaat uit een zender in het voertuig en een ontvanger bij een centraal monitoringssysteem.

Moving Intelligence inbouwen

RM Performance Center is officieel partner van Moving Intelligence, bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het inbouwen van een MI50 voertuigvolgsysteem, MI01 peilzender of een Moving Intelligence MI9 dan helpen wij u graag verder! Een voertuigvolgysteem kan in ieder type of merk auto worden geïnstalleerd. Dus ook in een Audi, Mercedes, BMW of Volkswagen!

Hoe werkt een voertuigvolgsysteem met jamming detectie?

Een voertuigvolgsysteem met jamming detectie is een geavanceerd beveiligingssysteem dat wordt gebruikt om te voorkomen dat voertuigen gestolen worden door dieven die radiofrequentie jamming apparaten gebruiken. Het systeem bestaat uit verschillende componenten, zoals een GPS-ontvanger, een communicatiemodule en een centrale controle-eenheid.

De GPS-ontvanger in het voertuigvolgsysteem maakt gebruik van satelliettechnologie om de locatie van het voertuig te bepalen. Deze locatiegegevens worden vervolgens doorgestuurd naar de centrale controle-eenheid via de communicatiemodule. De controle-eenheid analyseert de locatiegegevens om te bepalen of het voertuig zich bevindt op de juiste locatie en of het zich verplaatst met de juiste snelheid.

Als de controle-eenheid detecteert dat het signaal van de GPS-ontvanger wordt geblokkeerd of verstoord door een jamming apparaat, zal het systeem een waarschuwing activeren en een melding sturen naar de eigenaar van het voertuig. Dit geeft de eigenaar de mogelijkheid om actie te ondernemen en de autoriteiten te waarschuwen als het voertuig gestolen wordt. Door de locatie van het voertuig continu te monitoren en jamming apparaten te detecteren, kunnen eigenaren van voertuigen snel reageren op potentiële diefstal pogingen en de kans op diefstal verminderen. 

Afspraak maken via Whatsapp.

Wat is het Moving Intelligence MI50 voertuigvolgsysteem?

Het MI50 voertuigvolgsysteem is een geavanceerd systeem dat real-time locatie-informatie biedt over je voertuig. Het systeem is uitgerust met GPS- en GSM-technologie, waardoor je altijd kunt zien waar je voertuig zich bevindt. Daarnaast biedt het systeem ook de mogelijkheid om een alarm te laten afgaan bij diefstal of in geval van nood.

Waarom een Moving Intelligence MI50 voertuigvolgsysteem inbouwen?

Met het MI50 voertuigvolgsysteem kun je altijd de locatie van je voertuig zien. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt weten waar je auto geparkeerd staat of als je wilt weten of je partner veilig thuis is gekomen. Daarnaast heeft het MI50 voertuigvolgsysteem een diefstalbeveiliging optie, waarbij het systeem een alarm laat afgaan als je voertuig wordt gestolen. Daarnaast kan het systeem ook helpen bij het opsporen van gestolen voertuigen.

Een voertuigvolgysteem laten inbouwen? Neem dan contact op via onderstaand forumlier!