fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Apple CarPlay  en  Android  Auto inbouwen in Noord-Brabant

Wat zijn Apple CarPlay en Android Auto?

Met Apple Carplay of Android auto is het mogelijk om eenvoudig uw telefoon te verbinden met de auto. Op deze manier kunt u gebruik maken van de verschillende apps die u ook op uw telefoon kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan Google- of Apple Maps, Spotify of Flitsmeister. Ook kunt u op een veilig en verantwoorde manier 'handsfree' bellen of andere handelingen verrichten


Carplay inbouwen of activeren in Zundert, dichtbij Breda!

Vaak wordt gedacht dat Apple CarPlay of Android Auto altijd geïnstalleerd moet worden, dit is echter niet het geval. Veel 'nieuwere' auto's beschikken al over de juiste modules voor dit systeem. Het enige wat ons nu nog te doen staat is het activeren van de applicatie met een activatiecode.

Mocht het niet mogelijk zijn om de applicatie te activeren dan installeren wij een geheel nieuwe module. Wij vervangen uw radio met een prachtig nieuw scherm wat uiteraard over touchscreen beschikt.Flitsmeister en Apple CarPlay laten monteren in de buurt van Breda

Het is sinds kort ook mogelijk om apps zoals Flitsmeister te koppelen aan uw navigatie. Heeft u momenteel al de 'Flitsmeister ONE' of 'Flitsmeister TWO' dan kunt u deze gebruiken in samenwerking met dit nieuwe systeem. Zo bent u tijdens het rijden op de hoogte van controles, files, werkzaamheden en hulpdiensten. Dit geheel zonder dat u een telefoon aanraakt. Apple Carplay installeren is eigenlijk een investering in de toekomst! U bent minder snel geneigd om uw telefoon te pakken en rijdt een stuk veiliger!

Wat kost Apple CarPlay?

Wij zouden u graag een indicatie geven van de prijs, helaas is het niet mogelijk om dit zonder verdere informatie over uw auto, te berekenen. Mocht u geïnteresseerd zijn in het installeren of activeren van Apple Carplay? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij u professioneel adviseren en betaalt u geen onnodige installatiekosten. Dus wilt u Apple Carplay installeren in Zundert, Rijsbergen of Breda, bent u bij RM Performance Center aan het juiste adres!

Apple Carplay afspraak maken via WhatsApp!

Apple Carplay installeren

Het installeren van Apple Carplay of Android Auto duurt afhankelijk van het merk en type auto gemiddeld een dag. We hebben uw auto nodig in onze werkplaats te Zundert. Bent u niet in gelegenheid om uw auto hierheen te brengen, dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze transporteerservice. Heeft u vragen over het installeren van Apple Carplay of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een berichtje via de Whatsapp button hieronder!

Apple Carplay afspraak maken via WhatsApp!

Apple Carplay installeren in uw Mercedes Benz

Apple carplay voor uw Mercedes? Het is zowel mogelijk om Apple Carplay in uw Mercedes te installeren of Apple Carplay in uw Mercedes te activeren. Dit is geheel afhankelijk van het model en bouwjaar van uw Mercedes. De prijzen van het installeren of activeren van Apple Carplay in uw Mercedes zijn afhankelijk van uw wensen. Het is tijdens het installeren ook mogelijk om een touchscreen te monteren, zo wordt de bediening nog gemakkelijker. Voor meer informatie over prijzen en de Apple Carplay/Android Auto systemen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen. Contact opnemen over Apple Carplay voor Mercedes of onze andere diensten is altijd vrijblijvend, u zit bij ons nergens aan vast! We horen graag van u. Het is mogelijk om Apple Carplay te installeren in een w204, w205, w222 en nog veel meer! Ook is het mogelijk om Apple Carplay te installeren in een Mercedes Vito, Sprinter, Mercedes CLA of bijna alle andere modellen!

Apple Carplay afspraak maken via WhatsApp!

Vul onderstaand contactformulier in voor een afspraak of offerte op maat!