fbpx

RMperformance Center

De specialist voor uw auto!

Apple CarPlay  en  Android  Auto inbouwen in Noord-Brabant

Wat zijn Apple CarPlay en Android Auto?

Met Apple Carplay of Android auto is het mogelijk om eenvoudig uw telefoon te verbinden met de auto. Op deze manier kunt u gebruik maken van de verschillende apps die u ook op uw telefoon kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan Google- of Apple Maps, Spotify of Flitsmeister. Ook kunt u op een veilig en verantwoorde manier 'handsfree' bellen of andere handelingen verrichten.

Carplay inbouwen of activeren in Zundert, nabij Breda?

Vaak wordt gedacht dat Apple CarPlay of Android Auto altijd geïnstalleerd moet worden, dit is echter niet het geval. Veel 'nieuwere' auto's beschikken al over de juiste modules voor dit systeem. Het enige wat ons nu nog te doen staat is het activeren van de applicatie met een activatiecode.

Mocht het niet mogelijk zijn om de applicatie te activeren dan installeren wij een geheel nieuwe module. Wij vervangen uw radio met een prachtig nieuw scherm wat uiteraard over touchscreen beschikt.

Flitsmeister en Apple CarPlay laten monteren in de buurt van Breda

Het is sinds kort ook mogelijk om apps zoals Flitsmeister te koppelen aan uw navigatie. Heeft u momenteel al de 'Flitsmeister ONE' of 'Flitsmeister TWO' dan kunt u deze gebruiken in samenwerking met dit nieuwe systeem. Zo bent u tijdens het rijden op de hoogte van controles, files, werkzaamheden en hulpdiensten.

Wat kost Apple CarPlay?

Wij zouden u graag een indicatie geven van de prijs, helaas is het niet mogelijk om dit zonder verdere informatie over uw auto, te berekenen. Mocht u geïnteresseerd zijn in het installeren of activeren van Apple Carplay? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij u professioneel adviseren en betaalt u geen onnodige installatiekosten.

Klik hier om een afspraak 
te maken via WhatsApp!

Vul onderstaand contactformulier in voor een afspraak.