fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Uw Mercedes Benz onderhouden bij RM Performance Center

Bent u in het bezit van een prachtige nieuwe- of oude Mercedes en op zoek naar een geschikte partij voor het onderhouden van deze Mercedes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor Mercedes Benz onderhoud, het installeren van Apple Carplay bij Mercedes, het roetfilter reinigen van uw Mercedes of het monteren van een afneembare trekhaak op uw Mercedes. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor merken zoals Audi, BMW, Porsche, MINI en Volkswagen!

De Mercedes Benz onderhoud service van RM Performance

Tijdens het uitvoeren van de onderhoudsservice aan uw Mercedes gaan onze monteurs zeer nauwkeurig te werk. Er wordt tijdens een kleine- of grote beurt van uw Mercedes enkel gebruik gemaakt van originele onderdelen en onderhoudsproducten. Tevens profiteert u van voordelige onderhoudstarieven voor Mercedes. Echter krijgt u dezelfde hoge kwaliteit die u van uw erkende Mercedes dealer gewend bent. 

Afspraak maken via Whatsapp.

Mercedes Benz onderhoudstarieven en prijzen

Het is helaas niet mogelijk om u zonder verdere informatie over uw auto op de hoogte te stellen van onze Mercedes Benz onderhoudsprijzen en tarieven. We vragen u vriendelijk om contact op te nemen met ons. Op deze manier maakt u het ons mogelijk om een offerte op maat te maken, deze is natuurlijk geheel vrijblijvend. Contact opnemen kan via onderstaande button, telefonisch of via e-mail. Wilt u liever op locatie langskomen? Maak hiervoor een afspraak, op deze manier voorkomen we dat u voor een dichte deur staat.

Een kleine onderhoudsbeurt voor uw Mercedes

Uw Mercedes voorzien van een grote- of kleine onderhoudsbeurt is van groot belang voor de levensduur van uw auto. Zo voorkomt u toekomstige problemen en bespaart uzelf een hoop on- en onderhoudskosten. Echter is het vooraf niet mogelijk om een prijsindicatie te geven, de werkzaamheden per auto zijn er gevarieerd. Bent u benieuwd naar de tarieven voor een kleine onderhoudsbeurt voor uw Mercedes Benz? Neem contact op voor een inschatting of een offerte op maat.

Een grote onderhoudsbeurt voor uw Mercedes

Het is ook mogelijk om uw Mercedes Benz te voorzien van een grote onderhoudsbeurt. Tijdens een grote onderhoudsbeurt bij uw Mercedes worden grote onderdelen vervangen, onderhouden of gerepareerd. Op deze manier verlengen we de levensduur van uw Mercedes, zodat u er nog jaren van kunt genieten. Net zoals bij een kleine beurt is het lastig u op voorhand een indicatie van de onderhoudskosten te geven van uw Mercedes. Bel ons op, vul het contactformulier in of neem contact op via Whatsapp voor meer informatie over de onderhoudskosten van een grote beurt voor Mercedes.

Afspraak maken via Whatsapp.

Afneembare trekhaak Mercedes

Heeft uw Mercedes momenteel geen trekhaak? Laat de specialisten van RM Performance een afneembare trekhaak monteren aan uw Mercedes. Op deze manier kunt u zelf, gemakkelijk een trekhaak in- of uitklappen wanneer u deze nodig heeft. Een afneembare trekhaak voor uw Mercedes kunt u op dezelfde manier gebruiken als u van een normale trekhaak gewend bent. Denk bijvoorbeeld aan het trekken van een aanhanger, caravan of het bevestigen van een fietsendrager. Bent u nog niet overtuigd? Neem contact op met een van onze medewerkers en stel al uw vragen over het installeren van een afneembare trekhaak bij Mercedes Benz.

Het standaard alarmsysteem van uw Mercedes upgraden met een voertuigvolgsysteem

Heeft u schade aan uw Audi en wilt u dit op professionele wijze laten repareren? Onze specialisten hebben veel ervaring met het herstellen van Audi's! U kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan uw Audi. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van inbraakschade of schade na een ongelukje. Twijfel vooral niet om contact op te nemen! Laat een voertuigvolgsysteem inbouwen in uw Mercedes.

Afgeronde projecten
Afspraak maken via Whatsapp.