fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

RM Performance Center: De autogarage nabij Oudenbosch

Bent u al een tijdje op zoek naar een professionele partner voor alle werkzaamheden aan uw Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen, MINIPorsche of ander merk auto? Onze garage nabij Oudenbosch is gespecialiseerd in het onderhouden, beveiligen en verbeteren van uw auto. Ons autobedrijf genaamd RM Performance Center is daarnaast officieel en erkend installatiepartner van Moving Intelligence.

Een specialistisch auto alarm laten installeren door ons autobedrijf nabij Oudenbosch

Als erkend installatiepartner van Moving Intelligence is het aan ons de nobele taak om het standaard auto alarmsysteem van uw auto te verbeteren. Zo kunt u door onze autogarage nabij Oudenbosch een professioneel voertuigvolgsysteem inbouwen. Ook is het mogelijk om uw auto klasse 3 of klasse 5 te laten beveiligen. Neem geen onnodige risico’s en kies voor meer zekerheid, neem vandaag nog contact op met onze autogarage nabij Oudenbosch voor meer informatie over autobeveiliging. 

Het roetfilter laten reinigen door een autogarage nabij Oudenbosch

Bent u in het bezit van een dieselauto? Dan is het belangrijk dat u eens in de 150.000 kilometer het roetfilter van uw auto laat reinigen. Laat onze specialisten van ons autobedrijf nabij Oudenbosch het roetfilter van uw auto op professionele wijze reinigen. Het reinigen van een roetfilter kan in onze werkplaats voor de vaste prijs van € 300 inclusief BTW. Wilt u het roetfilter laten reinigen op locatie? Dan betaalt u slechts € 375 inclusief BTW. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoon, e-mail, onderstaand contactformulier of via de WhatsApp button.

Apple Carplay installeren door ons autobedrijf in de buurt van Oudenbosch

Wilt u meer comfort tijdens het rijden? Neem direct contact op met onze autogarage en informeer naar de mogelijkheid om Apple Carplay of Android Auto te installeren in uw auto. Dit systeem verbindt automatisch met uw smartphone, u kunt na instappen direct gebruik maken van een groot aantal apps. Denk hierbij aan het gebruiken van navigatie, Flitsmeister of een muziek app zoals Spotify of Sound Cloud.

Een afneembare trekhaak laten monteren door onze autogarage in de buurt van Oudenbosch

Beschikt uw auto momenteel niet over een trekhaak? Dan kun je ervoor kiezen om RM Performance Center een afneembare trekhaak te laten monteren. Met deze afneembare trekhaak vervoert u eenvoudig een fietsendrager, aanhanger of caravan. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met ons autobedrijf nabij Oudenbosch.

Laat ons autobedrijf nabij Oudenbosch uw rijervaring optimaliseren

Het optimaliseren van een rijervaring is voor iedere bestuurder anders. Het kan bijvoorbeeld door het installeren van een premium audio installatie van Audison. Benieuwd naar de kwaliteit van deze audio installatie? Breng een bezoek aan onze werkplaats en ervaar zelf de kwaliteit.

Een andere manier van het optimaliseren van het rijcomfort is mogelijk door het installeren van een stage 1 chiptuning. Door chiptuning verkrijgt uw auto meer vermogen, rijdt bij het exact zelfde rijgedrag zuiniger en rijdt in sommige gevallen een stuk ‘rustiger’. Voor meer informatie over de voor- en nadelen van chiptuning kunt u contact opnemen met ons autobedrijf nabij Oudenbosch. Ook staan we natuurlijk in de omgeving van Breda, Roosendaal, Bavel, Rijsbergen, Zundert en Prinsenbeek voor u klaar!  

Afspraak maken via Whatsapp.

Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie