fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

RM Performance Center: De autogarage nabij Prinsenbeek

Bent u al een tijdje opzoek naar een betrouwbare autogarage nabij Prinsenbeek? Dan bent u bij RM Performance Center aan het juiste adres. U krijgt bij ons dezelfde kwaliteit als u van een erkende merkdealer gewend bent, maar niet voor de belachelijk hoge tarieven. Onze autogarage nabij Prinsenbeek is gespecialiseerd in specialistisch dealeronderhoud voor bekende merken zoals Audi, Mercedes, BMW, Porsche, MINI, Volkswagen en vele anderen! Voor een kleine- of grote onderhoudsbeurt in de buurt van Prinsenbeek, bent u van harte welkom bij ons autobedrijf!

Afneembare trekhaak monteren bij onze autogarage in Prinsenbeek

Bij onze autogarage in Prinsenbeek is het mogelijk om een afneembare trekhaak te laten monteren. Een afneembare trekhaak is enorm handig wanneer de auto momenteel nog niet over een vaste trekhaak beschikt. Een afneembare trekhaak kun je eenvoudig zelf bevestigen en losmaken. Nadat onze autogarage nabij Prinsenbeek een afneembare trekhaak bevestigd heeft, is het mogelijk om een fietsendrager, aanhanger of caravan te bevestigen.

Laat onze autogarage nabij Prinsenbeek het standaard alarmsysteem van uw auto verbeteren

Bent u niet tevreden over de kwaliteit van het huidige alarmsysteem van uw auto? Laat de specialisten van onze autogarage in de buurt van Prinsenbeek een gecertificeerd alarmsysteem of voertuigvolgsysteem van Moving Intelligence inbouwen. RM Performance is officieel en gecertificeerd installatiepartner in Brabant. Beveilig uw auto met behulp van een voertuigvolgsysteem of een anti jammer. Voor meer informatie over onze premium autobeveiliging? Neem geheel vrijblijvend contact op met onze autogarage nabij Prinsenbeek.

Het roetfilter reinigen door een autogarage nabij Prinsenbeek

Het roetfilter van uw auto moet eens in de 150.000 kilometer worden gereinigd. Dit kan in onze werkplaats worden gedaan voor het vaste tarief van € 300 inclusief BTW. Ook kunnen de specialisten van onze autogarage in de buurt van Prinsenbeek het roetfilter reinigen op locatie. Een roetfilter reiniging op locatie kan al voor de vaste lage prijs van € 375 inclusief BTW. Voor meer informatie over het belang van een roetfilter reiniging kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze pagina of de Whatsapp button. Ook is het natuurlijk mogelijk om een e-mail te sturen of ons te bellen, het nummer van onze autobedrijf nabij Prinsenbeek staat onderaan de pagina.

Laat ons autobedrijf in de buurt van Prinsenbeek Apple Carplay of Android Auto installeren

Ons autobedrijf in de buurt van Prinsenbeek streeft naar het verbeteren van uw rijervaring en comfort. Denk hierbij aan het verbeteren van uw audio-installatie of het installeren of activeren van Apple Carplay of Android Auto

Autoservice in Prinsenbeek: Het verbeteren van uw rijervaring en comfort

Laat onze autoservice uw rijcomfort verbeteren door het installeren van een premium audio installatie van Audison. U kunt het audiosysteem zelf ervaren in onze showroom. Ook kan ons autobedrijf nabij Prinsenbeek uw rijervaring optimaliseren door het chiptunen van uw auto. Door een stage 1 chiptune verkrijgt uw auto meer vermogen en bij hetzelfde rijgedrag zal de auto zelfs zuiniger rijden. Benieuwd naar meer informatie over ECU tuning en wat dit voor u kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u en de koffie staat klaar! Overigens staan we natuurlijk ook in de omgeving van Sprundel, Rijsbergen, Zundert of Breda voor u klaar!

Afspraak maken via Whatsapp.

Contactformulier