fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Beveiliging van uw auto 

Het aantal inbraken aan auto’s neemt toe, ook worden ze steeds vaker gestolen. Alleen met de beste systemen kunnen wij uw auto beschermen. Dit doen we onder andere met de systemen van Moving Intelligence. Eigenaren van waardevolle auto’s worden door verzekeraars steeds vaker verplicht met het installeren van een uitgebreid beveiligingssysteem.

Startonderbreker

Na installatie van de ‘Active Tag’ kunt u zelf installeren wanneer u deze dient te gebruiken. Zo is het mogelijk om te werken met bepaalde tijdssloten, bijvoorbeeld tussen 22:00 en 05:00. Het is gedurende deze periode alleen mogelijk om de startonderbreking van de auto uit te schakelen met de nieuwe ‘Tag’. Dit is eenvoudig zelf in te stellen met de ‘MiApp’.

Track & Trace systeem

De Track & Trace systemen die in uw auto worden ingebouwd zijn volledig SCM gecertificeerd. Zo krijgt u een melding wanneer uw auto verplaatst wordt zonder dat het contact aan is, ook wordt de auto geblokkeerd wanneer het GPS-signaal verloren gaat. Ook is er een koppeling mogelijk met de Particuliere Alarm Centrale.

Terugvindsystemen

U kunt er ook voor kiezen om een peilzender te laten installeren. Deze kunt u vergelijken met een luciferdoosje. Ze zijn voorzien van een eigen voeding en hebben een Europese dekking. Ook wanneer de auto uit staat zijn ze actief. Over de batterijen hoeft u zich geen zorgen te maken, ze hebben een gemiddelde levensduur van zo’n acht jaar.