fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Trekhaken

Trekhaak monteren

Een auto mét trekhaak is van groot belang voor iedere klusser, maar ook voor het trekken van caravans, paardentrailers en fietsendragers zijn ze noodzakelijk. U kunt verschillende soorten trekhaken laten monteren, namelijk:
- Vaste trekhaak;
- Afneembare trekhaak;
- (Elektrisch) wegdraaibare trekhaak.

We maken gebruik van originele producten of producten producten van Brink.Wat kost het monteren van een trekhaak?

De kosten van de montage zijn erg variërend, dit komt door de grote hoeveelheid aan mogelijke opties. Om u goed van dienst te kunnen zijn vragen wij u met ons contact op te nemen.


Voordelen van een afneembare trekhaak

Overweegt u om een afneembare trekhaak te kopen? De voornaamste voordelen zijn het niet tot last zijn van de parkeersensoren, het voldoen aan de wettelijke verplichtingen en vanwege optische voorkeuren.
Optische voorkeuren

Het grote voordeel van een afneembare trekhaak in tegenstelling tot een vaste trekhaak is de mogelijkheid om hem te monteren wanneer u deze nodig heeft. Wanneer u de trekhaak niet gebruikt kunt u deze eenvoudig loskoppelen en in uw kofferbak opbergen. 

Naast enkel het niet mooi vinden van een trekhaak kan deze nare vlekken achterlaten op uw kleding. Denk aan vet of smeer. Wanneer u gebruik maakt van een afneembare trekhaak heeft u deze problemen niet.

De wettelijke verplichtingen

Wanneer iets voor uw kentekenplaat hangt bent u volgens de wet verplicht dit te verwijderen. Het komt niet vaak voor maar wanneer uw trekhaak voor het kenteken hangt moet deze verwijderd worden. Het beste alternatief is een afneembare trekhaak.

Hopelijk heeft dit u voldoende geïnformeerd. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Problemen met parkeersensoren verhelpen

Bij sommige auto's kunnen de parkeersensoren reageren op een vaste trekhaak. Wanneer dit het geval is krijgt u telkens wanneer u achteruit rijdt een piep te horen. Is dit bij u het geval? Kom dan bij ons langs voor een afneembare trekhaak en het probleem is opgelost!

Afspraak maken via Whatsapp

Afspraak maken via een contactformulier