fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Onderhoud  & Reparaties

"Goed onderhoud, is het halve werk.” 
------
Dit is een van de quotes die u in onze werkplaats kunt horen. Het uitvoeren van juist onderhoud aan uw auto begint bij het uitkiezen van de juiste producten, dit in combinatie met de bijbehorende vakkennis leidt tot het langer meegaan van uw geliefde auto.

Waarom is het plegen van onderhoud belangrijk?

Het plegen van (preventief) onderhoud aan uw auto is belangrijk omdat het grote kosten en ongelukken kan voorkomen. Wanneer u besluit om geen onderhoud te plegen aan uw auto kunt u tegen hoge, onverwachte kosten aanlopen. Zo stapelt achterstallig onderhoud zich op en vind er meer slijtage plaats aan de overige onderdelen.
Ook kan het niet plegen van onderhoud gevaarlijke situaties opleveren wanneer bijvoorbeeld uw remmen of banden erg zijn versleten. U kunt mogelijk uw grip op de weg verliezen of niet op tijd kunnen remmen.

Kleine onderhoudsbeurt auto

Bij een kleine beurt controleren we de auto op 30 verschillende punten. Denk hierbij aan het controleren en vervangen van de verschillende vloeistoffen, remmen, gordels en filters. Benieuwd op welke punten wij uw auto precies controleren? U kunt dit altijd voorafgaand van de werkzaamheden vragen, zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Grote onderhoudsbeurt auto

Uw auto wordt geïnspecteerd op verschillende punten, na onze inspectie bellen wij u op met de bevindingen. In overleg wordt afgesproken welke onderdelen (preventief) worden vervangen. Ook worden verschillende aandachtspunten gedocumenteerd die tijdens volgende controles extra moeten worden gecontroleerd. Tijdens het telefonisch contact is een inschatting van de kosten mogelijk zodat u nooit tegen onverwachte hoge kosten aanloopt.