fbpx

RMperformance Center

De specialist voor uw auto!

Revisies

Wanneer uw auto kapot gaat kunnen reparaties of een nieuwe auto veel geld kosten. Ook het plaatsen van een nieuwe motor of nieuwe onderdelen kan snel oplopen in de kosten. U kunt ook kiezen om de onderdelen te reviseren.

Wat is een revisie?

Tijdens het reviseren van een onderdeel wordt het opgeknapt en klaargemaakt voor een nieuw leven. Het onderdeel wordt zorgvuldig uit elkaar gehaald en alles wordt grondig gereinigd. Kapotte onderdelen worden vervangen door nieuwe, op deze manier is geen hele nieuwe versnellingsbak nodig, slechts enkele onderdelen hiervan. De rest wordt opgeknapt en opnieuw geïnstalleerd in uw auto. Onderdelen die te reviseren zijn onder andere uw: motorblok, cilinderkoppen en de versnellingsbak.


De voordelen van een revisie

Het voornaamste voordeel van een revisie ten opzichte van een complete vervanging zijn de kosten. Het reviseren neemt iets meer tijd in beslag dan een directe vervanging maar door de hoge prijzen en wachttijden van nieuwe onderdelen bent u nog steeds voordeliger uit.

Een andere reden om te kiezen voor een revisie is duurzaamheid. Zo worden onderdelen langer gebruikt en niet steeds vervangen door nieuwe. Het is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.