fbpx

RMperformance Center

De specialist voor uw auto!

Performance parts in Zundert, tussen Breda en Roosendaal

Rm-performance center is het juiste autobedrijf, als u op zoek bent naar een partner in performance parts. We leveren en monteren verschillende performance parts voor onze klanten. Performance is een groot onderdeel van het bedrijf. We hebben ervaring met verschillende merken, waaronder Mercedes, BMW, Alfa Romeo en Audi.  

  Inlaat upgrade laten uitvoeren nabij Breda  

  De lucht die in je motor komt moet natuurlijk verse lucht. Het liefst koude lucht, voor de optimale prestaties van de motor. Een inlaat upgrade is in combinatie met een injectie upgrade, een goede manier om de prestaties van de auto te verbeteren. De inlaat upgrade laten uitvoeren door een professionele garage in Zundert. Bij Rm-performance center zullen wij na de upgrade de auto testen. Zo zijn we er zeker van dat de upgrade juist is gemonteerd en zeker geen valse lucht aanzuigt.   

  Uitlaat upgrade laten uitvoeren in Zundert, tussen Breda en Roosendaal​  

  Hoe sneller de uitlaatgassen de motor kunnen verlaten, hoe beter de prestatie zal zijn. Dit wordt vaak gezegd, echter hangt de optimale performance af van meerdere factoren. Zo zal de tegendruk en het gewicht van de uitlaat uiteindelijk belangrijk zijn voor de performance. Natuurlijk moet de uitlaat een mooi vol geluid geven. De beleving mag zeker niet ontbreken bij een uitlaat upgrade door Rm-performance center. We helpen door u te adviseren en informeren over de mogelijkheden.   

Turbo laten inbouwen, in de omgeving van Zundert

  De turbo is er om te zorgen dat de motor meer lucht krijgt. Een grotere turbo kan meer performance bieden. Je kunt er ook voor kiezen om een turbo in te laten bouwen. Bij het inbouwen van een turbo moet je ook denken aan de intercooler en de inlaat. Informeer van te voren over de kosten. We maken graag samen een plan, om jouw auto zo optimaal mogelijk te laten presteren.   

  Banden met meer grip en remmen met meer remkracht, verzorgd door Rm-performance center

Naast de performance van de motor is ook de performance van de banden en remmen erg belangrijk. Goede banden zorgen ervoor dat de kracht, die overgebracht wordt op de wielen ook benut kan worden. Remmen zijn er voor de veiligheid en spelen een rol bij het nemen van bochten. Voldoende remmen voor de bocht, zorgt ervoor dat de bocht sneller genomen kan worden.

  Neem contact op bij vragen over Performance parts   

  Heb je een specifieke vraag over performance parts? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Om wat meer inzicht te geven in de merken die we gebruiken, benoemen we ze graag voor je: Arma speed, Eventuri, Pipercross, FI exhaust, Milltek, FTP motorsport, TTE global, Bartek motorsport Ook andere merken zijn in overleg mogelijk, vraag dit van te voren na bij ons. We zien je hopelijk snel terug in onze garage!