fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Performance parts in Zundert, tussen Breda en Roosendaal

Rm-performance center is het juiste autobedrijf, als u op zoek bent naar een partner in performance parts. We leveren en monteren verschillende performance parts voor onze klanten. Performance is een groot onderdeel van het bedrijf. We hebben ervaring met verschillende merken, waaronder Mercedes, BMW, Alfa Romeo en Audi.  

  Inlaat upgrade laten uitvoeren nabij Breda  

  De lucht die in je motor komt moet natuurlijk verse lucht. Het liefst koude lucht, voor de optimale prestaties van de motor. Een inlaat upgrade is in combinatie met een injectie upgrade, een goede manier om de prestaties van de auto te verbeteren. De inlaat upgrade laten uitvoeren door een professionele garage in Zundert. Bij Rm-performance center zullen wij na de upgrade de auto testen. Zo zijn we er zeker van dat de upgrade juist is gemonteerd en zeker geen valse lucht aanzuigt.   

  Uitlaat upgrade laten uitvoeren in Zundert, tussen Breda en Roosendaal​  

  Hoe sneller de uitlaatgassen de motor kunnen verlaten, hoe beter de prestatie zal zijn. Dit wordt vaak gezegd, echter hangt de optimale performance af van meerdere factoren. Zo zal de tegendruk en het gewicht van de uitlaat uiteindelijk belangrijk zijn voor de performance. Natuurlijk moet de uitlaat een mooi vol geluid geven. De beleving mag zeker niet ontbreken bij een uitlaat upgrade door Rm-performance center. We helpen door u te adviseren en informeren over de mogelijkheden.   

Turbo laten inbouwen, in de omgeving van Zundert

  De turbo is er om te zorgen dat de motor meer lucht krijgt. Een grotere turbo kan meer performance bieden. Je kunt er ook voor kiezen om een turbo in te laten bouwen. Bij het inbouwen van een turbo moet je ook denken aan de intercooler en de inlaat. Informeer van te voren over de kosten. We maken graag samen een plan, om jouw auto zo optimaal mogelijk te laten presteren.   

  Banden met meer grip en remmen met meer remkracht, verzorgd door Rm-performance center

Naast de performance van de motor is ook de performance van de banden en remmen erg belangrijk. Goede banden zorgen ervoor dat de kracht, die overgebracht wordt op de wielen ook benut kan worden. Remmen zijn er voor de veiligheid en spelen een rol bij het nemen van bochten. Voldoende remmen voor de bocht, zorgt ervoor dat de bocht sneller genomen kan worden.

  Neem contact op bij vragen over Performance parts   

  Heb je een specifieke vraag over performance parts? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Om wat meer inzicht te geven in de merken die we gebruiken, benoemen we ze graag voor je: Arma speed, Eventuri, Pipercross, FI exhaust, Milltek, FTP motorsport, TTE global, Bartek motorsport Ook andere merken zijn in overleg mogelijk, vraag dit van te voren na bij ons. We zien je hopelijk snel terug in onze garage!  

Vul onderstaand contactformulier in voor een afspraak!

  Turbo inbouwen: alles wat je moet weten   

  ​Als je op zoek bent naar meer vermogen en betere prestaties voor je auto, dan is een turbo inbouwen een goede optie. Maar wat zijn de kosten en waar moet je op letten bij het laten inbouwen van een turbo? 

  Wat is een turbo en hoe werkt het?  

Een turbo is een onderdeel van de motor dat de lucht die naar de motor gaat, samendrukt en meer zuurstof naar de verbrandingskamer stuurt. Dit zorgt voor meer vermogen en een betere acceleratie. Een turbo werkt door middel van een turbine die wordt aangedreven door de uitlaatgassen van de motor.

Wat zijn de voordelen van een turbo inbouwen?

 ​Een turbo inbouwen heeft verschillende voordelen, zoals:
* Meer vermogen en betere prestaties
 * Betere acceleratie
* Meer koppel
* Brandstofbesparing (in sommige gevallen)

  Wat zijn de kosten van een turbo inbouwen? 

De kosten van een turbo inbouwen kunnen sterk variëren, afhankelijk van het merk, het type turbo en het model van de auto. Gemiddeld kun je rekenen op een prijs tussen de 1500 en 3500 euro voor het laten inbouwen van een turbo. Houd er rekening mee dat er ook extra kosten kunnen zijn voor het aanpassen van andere onderdelen van de auto om de turbo goed te laten werken.

Turbo inbouwen: waar moet je op letten?

Als je besluit om een turbo te laten inbouwen, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten:
* Kies een betrouwbare garage met ervaring in het inbouwen van turbo's
* Kies een turbo van goede kwaliteit en laat deze professioneel installeren
* Zorg ervoor dat alle aanpassingen aan de auto worden gedaan om de turbo goed te laten werken
* Vraag altijd naar de garantievoorwaarden en de mogelijkheid van nazorg

Turbo inbouwen kosten: wat bepaalt de prijs?

De kosten van een turbo inbouwen worden bepaald door verschillende factoren, zoals:
* Het merk en type turbo
* Het model van de auto
* De aanpassingen die nodig zijn aan andere onderdelen van de auto
Het tarief van de garage waar je de turbo laat inbouwen

Turbo achteraf inbouwen: is het de moeite waard?

Een turbo achteraf inbouwen kan een goede investering zijn als je op zoek bent naar meer vermogen en betere prestaties voor je auto. Maar het is belangrijk om rekening te houden met de kosten en de benodigde aanpassingen aan de auto. Overleg altijd met een ervaren garage om te bepalen of een turbo inbouwen de moeite waard is voor jouw auto.