fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Engine Upgrades

Stage 1 Chiptuning

Dit is de makkelijkste en de minst ingrijpende optie. Hiermee wordt alleen de software van de motorcomputer geoptimaliseerd. Klik hier voor meer informatie.

Stage 2 Chiptuning, hoe werkt het?

Dit is een optie die is iets meer ingrijpend, hier wordt ook de software aangepast in combinatie met het inlaat en uitlaat traject. Om de motor te optimaliseren heeft deze dus een betere flow nodig. Denk aan een cold air intake en een sportcatt/decatt. Een verbetering van het uitlaatgeluid is bij stage 2 chiptuning zeker aanwezig.

Stage 3 Chiptuning: Het maximale vermogen uit je auto halen

Mocht de 2e optie voor u niet voldoende zijn? Dan kunnen we altijd nog een stapje hoger. dit kunnen we realiseren door andere motor internen (Zuiger, drijfstangen, nokkenassen) , grotere turbo en uiteraard software. Geniet van uw auto als nooit tevoren, vanaf het moment dat u de werkplaats van RM Performance Center verlaat ervaart u rijplezier en comfort als nooit tevoren. Door de stage 3 chiptuning is uw auto sneller, zuiniger en een stuk meer comfortabel. 

Volkswagen Golf GTI Performance - Stage 3 

Bovenstaande Volkswagen Golf GTI Performance is bij ons te gast geweest voor een complete Stage 3 upgrade. 

Vermogen: 417PK & 539Nm

Mercedes Benz A45 AMG - Stage 3 

Deze Mercedes Benz A45 AMG heeft na een bezoek aan onze werkplaats een hoop meer vermogen gekregen. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen.

Vermogen: 450PK & 620Nm

Ervaringen met Stage 1, 2 en 3 chiptuning

Het is ons doel om de klant bij het wegrijden vanuit onze garage te voorzien van een enorme glimlach. Of u nu voor een stage 1, stage 2 of stage 3 chiptuning kiest, wij leveren altijd de zelfde hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Bent u op zoek naar een manier om zuiniger te rijden of bent u toe aan het verhogen van het vermogen van uw auto? Neem snel contact op met RM Performance Center, voor iedere wens een gepaste oplossing!