fbpx

RMperformance Center

De specialist voor uw auto!

Body Parts

Van mening dat uw auto te standaard is? Het is mogelijk om hem compleet naar eigen wens aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een spoiler, carbon spiegelkappen of een spoilerlip. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor uw auto? Neem dan contact met ons op.

Spoiler

Zoals alle onderdelen van een auto heeft een spoiler er ook een, namelijk het stabiliseren van de auto. Op hoge snelheden kan het voorkomen dat een auto stabiliteit verliest door het creëren van wervelingen achter de auto. Een spoiler zorgt voorkomt schommelen en biedt een hogere stabiliteit.

- Wat zijn de nadelen van een spoiler?

- Auto wordt minder aerodynamisch (afhankelijk van de spoiler);

- Verhoging brandstofverbruik;

- Speling tussen weg en bodem kan verkleinen door de druk van de spoiler.

Laat een spoiler altijd installeren door een professional, wanneer dit onjuist gedaan wordt kan een spoiler op hoge snelheid loschieten en leiden tot een ongeval.

Spoilerlip

Het installeren van een spoilerlip geeft uw auto een sportieve uitstraling, daarnaast verbeterd het de grip en stabiliteit van de auto. Hieronder ziet u een afbeelding van een recent door ons geplaatste carbon spoilerlip.

Spiegelkappen, diffusers en velgen

Wij bekijken graag samen met u de verschillende mogelijkheden voor uw auto. Zo is het mogelijk om de gehele auto in één keer te voorzien van een totaal pakket. Zo bent u uw auto niet langer kwijt dan nodig én is deze voorzien van een unieke uitstraling. (VOORBEELD FOTO’S)