fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Banden kopen in de buurt van Breda

Tegenwoordig zijn er veel meer verschillende banden dan alleen zomer, winter of all-season banden. Je hebt verschillende soorten banden die verschillende snelheid indexen aan kunnen. Zo heb je banden die geoptimaliseerd zijn voor snelheden tussen de 240 en de 300 km/u. Deze banden zorgen optimale rijeigenschappen tijdens de meest extreme snelheden. Dit zorgt voor betere grip, stabiliteit en rijcomfort. Wij leveren alleen premium merken zoals Michelin. Toen aan nieuwe banden? Maak dan een afspraak.

Wanneer zijn autobanden aan vervanging toe?

Volgens de Europese wetgeving is de minimale profieldiepte van een band 1,6mm. Wij raden u aan om uw banden al bij 2,0mm te vervangen. Mocht u dit zelf willen checken dan kan dat door middel van de Tread Wear Indicator (TWI). Kijk hiernaast hoe u zelf de profieldiepte van uw banden kunt controleren!  Heeft u liever dat wij dit voor u doen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Nieuwe velgen bestellen?

Overweegt u al een tijdje om nieuwe velgen te bestellen? Wij kunnen deze voor u leveren, u betaald bij ons geen torenhogen marges voor dezelfde velgen. Daarnaast kunnen wij deze vaak dezelfde dag van levering nog voor u installeren. Velgen in combinatie met performance banden? Vraag ons naar de mogelijkheden, we helpen u namelijk graag!

Hoelang duurt het leggen van nieuwe banden?

Het leggen van nieuwe banden duurt gelukkig niet lang. Terwijl u geniet van een heerlijke kop koffie of thee vervangen wij in onze werkplaats uw banden of  velgen. U bent op deze manier niet genoodzaakt om vervangend vervoer te regelen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de auto bij ons af te zetten of kunt u écht niet zonder? Dan is het in overleg mogelijk dat wij de auto op locatie ophalen en na het verwisselen/vervangen van de banden of velgen deze weer bij u afgeven. 

All season banden kopen in de buurt van Breda

Bent u op zoek naar nieuwe banden of velgen voor uw auto nabij Breda? Dan bent u bij RM Performance Center aan het juiste adres! Wij leveren banden van de allerhoogste kwaliteit, denk aan merken zoals Michelin, Continental, Pirelli of Hankook. Het voordeel van 4 seizoen banden is dat je ze niet meer iedere herfst en lente moet vervangen. Na slechts één montage ben je weer duizenden kilometers verzekerd van voldoende grip, comfort en veiligheid. Wanneer je met hoge snelheid door weer en wind rijdt wil je geen risico's nemen, toch? 

Hoe koop ik nieuwe banden of velgen in Brabant?

Wanneer u van plan bent om nieuwe banden of velgen te kopen rondom Breda is het volgens ons van groot belang om écht te kiezen voor kwaliteit. Met name bij Performance auto's hebben banden veel te verduren. Met name in Brabant hebben deze banden te maken met alle weersomstandigheden en moeten ze ten alle tijden prestaties leveren. Kies voor de kwaliteit die RM Performance Center maar al te graag levert. Kies voor veiligheid, comfort en performance wanneer u nieuwe banden koopt.