fbpx

RMperformance Center

De specialist voor uw auto!

Banden

Tegenwoordig zijn er veel meer verschillende banden dan alleen zomer, winter of all-season banden. Je hebt verschillende soorten banden die verschillende snelheidindexen aan kunnen. Zo heb je banden die geoptimaliseerd zijn voor snelheden tussen de 240 en de 300 km/u. Deze banden zorgen optimale rijeigenschappen tijdens de meest extreme snelheden. Dit zorgt voor betere grip, stabiliteit en rijcomfort.

Wij leveren alleen premium merken zoals Michelin. Toen aan nieuwe banden? Maak dan een afspraak. 

Wanneer zijn banden aan vervanging toe?

Volgens de Europese wetgeving is de minimale profieldiepte van een band 1,6mm. Wij raden u aan om uw banden al bij 2,0mm te vervangen. Mocht u dit zelf willen checken dan kan dat door middel van de Tread Wear Indicator (TWI). Kijk hiernaast hoe u zelf de profieldiepte van uw banden kunt controleren! (VIDEO). Heeft u liever dat wij dit voor u doen? Maak dan HIER een afspraak.

Nieuwe velgen bestellen

Overweegt u al een tijdje om nieuwe velgen te bestellen? Wij kunnen deze voor u leveren, u betaald bij ons geen torenhogen marges voor dezelfde velgen. Daarnaast kunnen wij deze vaak dezelfde dag van levering nog voor u installeren. Velgen in combinatie met performance banden? Vraag ons naar de mogelijkheden, we helpen u namelijk graag!