fbpx

RMperformance Center 

Wij onderhouden, repareren en verbeteren auto's uit het topsegment!

Audio systemen​ & upgrades

Bent u een groot muziekliefhebber? Maar heeft u vaak last van ruis of geluid onderweg en bent u toe aan wat meer (rij) comfort? Overweeg een Audio upgrade met premium isolatie.

Audison

Om kwaliteit te garanderen werken we alleen met Audison. Deze materialen zijn van de hoogste kwaliteit, dit resulteert in de beste sound kwaliteit.

Dempen van deuren

Het dempen van deuren zorgt ervoor dat uw audiosysteem optimaal kan presteren, hiervoor is immers meer nodig dan een juiste audio installatie. De akoestiek van de auto is minstens zo belangrijk. Het dempen van de deuren zorgt er alleen al voor dat er een rendement wordt behaald van 70%.

Verschillende soorten subwoofers

Een subwoofer is een speaker die speciaal ontworpen is voor het lage frequenties. Deze lage frequenties worden ook wel ‘bassen’ genoemd. Een subwoofer is een perfecte aanvulling op uw (nieuwe) audiosysteem. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen actieve en passieve subwoofers. Bij de actieve subwoofers is er een versterker ingebouwd. Er zijn drie verschillende actieve subwoofers waar u uit kunt kiezen, namelijk:

Underseat subwoofer

Deze subwoofer is klein, plat en wordt onder een van de voorstoelen geplaatst in de auto. Hierdoor verlies je achter in de auto geen laadruimte en heb je nog steeds een verbetering van het geluid in de auto.

Actieve subwoofer kist

Dit zijn de befaamde kisten achter in de kofferbak, deze worden hier vanwege de groote geplaatst. De meest gebruikte groottes zijn 8, 10 of 12 inch. Omdat deze subwoofers zo groot zijn komt er ook meer bass uit. Dit komt omdat ze lager in frequentie kunnen gaan en meer luchtverplaatsing kunnen leveren. Ben jij een échte muziekliefhebber en gebruik je de kofferbak niet vaak? Dan is dit dé subwoofer die jij moet hebben.

Reservewiel subwoofer

Deze subwoofer zit tussen de twee bovenstaande keuzes in. Hij is iets groter dan een underseat subwoofer en kleiner dan een kist. Je mist nog steeds geen laadruimte omdat je de ruimte van je reservewiel gebruikt, maar je hebt wel meer bass tot je beschikking in vergelijking met een underseat subwoofer.

Wat kost een audio upgrade?

Begrijpelijk is dat u opzoek bent naar een indicatie van de kosten. Het is lastig om u één specifieke prijs aan te bieden, dit hangt af van verschillende factoren:

- Het merk en model van uw auto;
- Het basissysteem waar deze mee is uitgevoerd;
- Het budget wat u in gedachten heeft;
- De verwachtingen en wensen.